Kirkevej 11 - 3900, Nuuk

Kirkevej 11, 3900 Nuuk

Kirkevej ligger i hjertet af Nuuk, det er et særligt fredeligt område med få naboer og med gåafstand til alt, har du job i byen og tænker at spare bilen væk har du muligheden her.

Huset ligger på toppen af Kirkevej, fratrukket vejen og med parkeringsmulighed omme mod Ceresvej. Huset er tilsluttet offentlig vand og kloak og fremstår i dag i moderne og fremragende stand. Huset er i 2010 udvidet med ca. 16 kvm i bebygget areal der giver huset et samlet bolig areal på ca. 173 kvm.

I stueplan er der stort vindfang, badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler samt brusekabine. Stort køkken alrum med alle nødvendige hårde hvidevarer, i stue plan er der lige ledes masterbedroom med faste skabe samt et værelse med mulighed for etablering af et ekstra badeværelse alternativt passer det også perfekt til et hjemmekontor.

På 1. sal er der rigtig god udnyttelse af arealer, her er indrettet 3 gode store værelser med passer af plads til den store familie.

Du får her et hus hvor der er lagt vægt på at tingene er lavet rigtigt – sælger har sågar sørget for at der bliver lagt nyt tag på trods af at huset skal sælges.

Huset er tilsluttet offentligt vand og kloak.

Kontakt Grønlands Ejendomskontor for en fremvisning.

Sagsnummer: 3900747

Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Rum
6
Boligareal
173 m2
Bebygget areal
102 m2
Udhus
5 m2
Opførelsesår
1952
Ombygget
2010