Gertrud Raskvej 68 - 3900, Nuuk

Gertrud Raskvej 68, 3900 Nuuk

Nyopført pragtvilla i Myggedalen med udsigt over fjorden.

Er du på udkig efter en luksusbolig, beliggende i roligt kvarter med fantastisk udsigt. Så er denne måske lige dig.

Ejendommens boligareal er på 263 m2 hertil kommer 45 m2 kælder. Ejendommen er nyopført og indeholder: Stor entré med skydedørs garderobeskabe med massere plads. Fra entré er der direkte adgang til stort lyst Stue/køkken/alrum med køkken af topkvalitet. Der er fra dette rum fantastisk havudsigt. Køkkenet er af lyse elementer og der medfølger hvidevarer i topkvalitet. Fra køkkenet er der udgang til stor solrig terrasse.

Fra stuen er der via trappe adgang til ejendommens kælder. Kælderen er indrettet med vaskemaskine og tørretumbler. Der er derudover masser plads til opbevaring.
Går man fra stuen op af trappen findes 2 store værelser samt stilrent badeværelse med brus. Går man yderligere et halvt plan op kommer man til endnu en stue. Her får du et stort lyst rum med loft til kip. Stuen er ligesom spisestuen med store vinduer, ligeledes med ovenlysvinduer der giver stuen et lyst og luftigt indeklima. Her fra er der fantastisk havudsigt mod nordlandet. Der er på dette plan også et større badeværelse med god skabsplads og brus. Samt et værelse/kontor.

Går du via trappe endnu et halvt plan op kommer du til ejendommens sidste værelse – et stort og rummeligt soveværelse med integrerede skydedørs garderobe og loft til kip.

Hele huset er opført i bedste materialer og opvarmes med GENVEX – luft til vand anlæg med gulvvarme overalt.

Kontakt Grønlands Ejendomskontor for fremvisning.

Sagsnummer: B-4082

Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Rum
6
Boligareal
263 m2
Kælder
45 m2
Opførelsesår
2018
Kontant
6.600.000
Udbetaling
330.000
Brutto
31.882
Netto
23.590