Iiminaq 45 - 3905, Nuussuaq

Iiminaq 45, 3905 Nuussuaq

Unikt arkitekttegnet dobbelthus med pragtfuld placering.

Halvt dobbelthus med attraktiv beliggenhed. Boligen er på ca. 105 m2 incl. integreret udestue og altan/terrasse – og er beliggende i lukket og fredeligt område, med pragtfuld udsigt til fjorden, Nordlandet og Sermitsiaq.

Via udvendig trappe er der indgang til rummelig entré, garderobe og videre adgang til bagindgang med udang til morgenterrasse. Videre adgang til repos med indgang til bryggers/kammer med vaskemaskine og vask. Via lem er der adgang til teknikrum med god plads til opbevaring. Fra reposen er der adgang til et godt værelse med loft til kip og god skabsplads. Lille trappe ned til stor lys stue i åben forbindelse til pænt køkken med hvide elementer og massiv træ-bordplade. Fra stuen er der udgang til udestue samt til god terrasse.

Lille trappe op til repos med indgang til badeværelse med vinyl på gulv og i den rummelige bruseniche. Fra reposen er der adgang til husets største værelse med loft til kip og god skabsplads.

I alle opholdsrum ligger massive plankegulve og væggene er opbygget i en spændende trækonstruktion, der giver et ganske særligt udtryk. Spændende arkitektur – og hvis du er på kig efter en bolig, der adskiller sig fra det, alle vi andre har, er dette en bolig for dig.

Sagsnummer: B-3260

Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Rum
3
Boligareal
105 m2
Grundareal
1 m2
Bebygget areal
105 m2
Opførelsesår
2001