Musaq 3 102., Qinngorput - 3905, Nuussuaq

Velindrettet og meget velholdt ejerlejlighed med skøn udsigt i Qinngorput.

Meget rummelig og velindrettet ejerlejlighed med et boligareal på 118 m2. Boligen er beliggende på 2. sal i ejendom med 4 etager og er særdeles velindrettet med bl.a. 2 toiletter og 4 soveværelser.

Via isoleret og opvarmet trappeopgang er der adgang til boligens rummelige entré med flisegulv, gulvvarme og god garderobeplads. Fra entréen er der adgang til gæstetoilet, 2 gode værelser – begge med skabe samt badeværelse med gulvvarme, bruseniche samt badekar og vaskemaskine. Fra begge værelser er der rigtig god udsigt over Qinngorput, Malenebugten og Nuuk.

Indgang til flot køkken i åben forbindelse til stuen. Køkkenet er med lyse elementer og alle nødvendige hårde hvidevarer i god kvalitet – heriblandt induktionskogesektion og indbygningsovn. Stuen er særdeles rummelig og har et rigtig godt lysindfald via stort vinduesparti mod altanen samt karnap. På den rummelige sydvendte altan er der god plads til at invitere vennerne på grillaften.

Fra køkkenet er der adgang til soveværelse med skabsvæg samt til endnu et børneværelse med skab.

Overalt i lejligheden er parketgulve og hele boligen fremtræder velholdt.

Til lejligheden hører endvidere brugsret til depotrum i kælderen og i ejendommen er der stort plus i at ejerforeningen har et stort fælles festlokale med tilhørende køkkenfaciliteter.
I kælderen er der udover tilhørende opvarmet opbevaringsdepot særskilt fællesrum med plads til stor kummefryser, foruden at der er fællesrum til cykler og lignende.


Sagsnummer: 3724102

Ejendomstype
Ejerlejlighed
Rum
5
Boligareal
118 m2
Kælder
6 m2
Opførelsesår
2008
Kontant
3.225.000
Udbetaling
164.999
Brutto
11.645
Netto
9.654