Gertrud Raskvej 70, Myggedalen - 3900, Nuuk

Gertrud Raskvej 70, Myggedalen, 3900 Nuuk

Rummelig bolig med et boligareal på ca. 136 m2. Ejendommen er oprindeligt opført i 1963 som 2 boliger. Har gennemgået en modernisering/renovering i 2007, hvor de 2 boliger er slået sammen til én rummelig familiebolig. I forbindelse med renovering er der bl.a. lavet nyt badeværelse, lagt parketgulv i hele huset samt lavet nyt køkken. Boligen er fredeligt beliggende for enden af lukket vej i Myggedalen med flot udsigt over Myggedalen, fjorden og Nordlandet.

I stueplan indeholder ejendommen rummelig entre med god plads til garderobe. Fra entréen er der adgang til toiletrum med håndvask, fliser på gulv og vægge. Mellemgang med trappe til 1. sal og adgang til fyrrum med oliefyr med Baxi-kedel fra 2001. Stort køkken/alrum med god spiseplads og Designa køkken med hvide elementer og alle nødvendige hårde hvidevarer og flot massiv træbordplade. Alrummet ligger i delvis åben forbindelse til rummelig og lys opholdsstue. Mellemgang med god garderobe med skydedøre, adgang til vaskerum samt til badeværelse med bruser, vask nedfældet i skabsarrangement samt separat toiletrum.

1. sal indeholder 3 gode soveværelser værelser. Der er god mulighed for at opdele et af værelserne således at der kan være i alt 4 soveværelser.

Tillige er der krybekælder med god opbevaringsplads og god ståhøjde i dele af kælderen.

En meget charmerende ejendom med plads til den store familie, der lægger vægt på fredelig beliggenhed og god udsigt.

Sagsnummer: 3900474

Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Rum
5
Boligareal
136 m2
Bebygget areal
80 m2
Opførelsesår
1963
Ombygget
2007