C.P. Hollbøllsvej 4A - 3900, Nuuk

C.P. Hollbøllsvej 4A, 3900 Nuuk

Stort centralt beliggende og renoveret énfamiliehus med kælderlejlighed udbydes til salg.

Huset består af ca. 120 kvm lejlighed i stueplan samt en lejlighed i kælder på ca. 80 kvm.
Lejligheden i stueplan har gennemgået en større renovering i 2011/2012 hvor der er skiftet vinduer efter behov, alle indvendige vægge og gulve er skiftet og der er indlagt gulvvarme over det hele, her er tillige kommet nyt køkken samt hårde hvidevarer. I 2015 er kælderlejlighed udvidet med en rummelig stue.
Husets opbevaring består af stort loftrum samt mindre krybekælder.

Fra eget udvendigt trappeparti er entre med klinkegulve og skydedører til teknik, lang fordelingsgang til rummeligt badeværelse med brusekabine med dampfunktion og flere forskellige bruseindstillinger, tre gode soveværelser, heraf masterbedroom med egen toilet, hvor der er mulighed for at installerer brusekabine.

Køkkenet med hvide låger og af mærket Invita og alle nødvendige hårde hvidevarer, herunder opvaskemaskine, hele to indbygningsovne med pyrolysefunktion som er hævet op i god anvendelseshøjde, induktionskogesektion, emhætte og indbygningsmikroovn.

Fra køkken er der via franske døre adgang til stor stue/spise godt med lysindfald fra de mange vinduer og altandør der leder ud til stor terrasse der får rekord høj varme om sommeren.

Kælderlejligheden er pt. lejet ud og lejekontrakt kan overtages. Lejligheden er indrettet med entre, køkken, badeværelse, to værelser og en stue.

Ejendommen opvarmes med el og er tilsluttet offentlige vand og kloak.

Kontakt Grønlands Ejendomskontor for en fremvisning.

Sagsnummer: 39001952

Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Rum
7
Boligareal
200 m2
Bebygget areal
120 m2
Kælder
80 m2
Opførelsesår
1981
Ombygget
2012