H.J. Rinksvej 41 - 3900, Nuuk

H.J. Rinksvej 41, 3900 Nuuk

Renoveret villa tæt på centrum og stadig ugeneret beliggenhed. Tilbagetrukket fra H.J. Rinksvej og højt placeret på fjeldet kan du ugeneret nyde udsigten mod byen fra den store terrasse og samtidig nemt komme til midtbyens handlemuligheder. Villaen har sin egen parkeringsplads tæt ved adgangstrappen.

I villaen får du bl.a. 4 værelser – heraf 1 værelse med egen indgang, spisestue og opholdsstue og en stor terrasse med udsigt ud over byen og mod Nordlandet.
Her får du masser af plads i de store rum og med udsigt via de mange vinduer.

Ejendommen er oprindeligt bygget i 1956 og tilbygget med ca. 110m2 i 2001/02. I alt får du 192 m2 fordelt på 2 plan hvor der udført gennemgående renovering af hele det oprindelige hus i 2014 med bl.a. ny facade, isolering, vinduer og etablering af loft til kip på 1. sal. Alt indvendigt blev fjernet og nyt etableret. Derudover er der etableret lækkert JKE-køkken samt helt nyt badeværelse også med JKE inventar.

Fra indgangstrappen kommer du ind i en stor entré med indbygget skab samt adgang til større bryggers. I bryggers er der etableret skabe med vask, samt placering af oliefyret.
Der er fra entré adgang til den store opholdsstue på ca. 35m2. Med et lille niveau op, kommer du op til det åbne køkken og spisestue. Du finder her adgang til terrassen med Lexan-afskærmning for vind der ikke forstyrrer udsigten i de mange sommeraftener.

Her er også værelset med egen indgang samt badeværelse med stor bruseniche og lækkert badekar.
I køkkenet er der installeret nye hårde hvidevarer som bl.a. ovn og kombiovn, opvaskemaskine samt køle-fryseskab med vandtilslutning. I køkken og spisestue er der en ekstra detalje i form af monteret tin-loft der med de monterede loftspots giver en flot belysning.

Fra spisestuen er der trappe til 1. sal hvor du finder et større opholdsområde med loft til kip og VELUX tagvinduer, så du har udsigt både mod Qingorput og mod Nordlandet. På 1. sal ligger der 2 store værelser på hver ca. 20 m2 samt værelse med indbygget skab. For at skabe endnu mere lys i dette værelse er der indbygget glasparti i væggen mod opholdsrummet, hvilket samtidig er en spændende detalje.

I entré og bryggers er der klinkegulv, mens resten af boligen har fået lagt ens plankegulv i hvidmatteret ask. I badeværelset er etableret gulvvarme.

I forbindelse med tilbygningen i 2001 blev der etableret høj kælder under den nye del og resten af kælderarealet blev isoleret og fik etableret ny rørføring. Der er derfor masser af kælderplads under huset og alle kælderrum er opvarmet så der et godt indeklima og ingen kuldepåvirkning af boligens gulvareal.

Villaen er i 2016 blevet malet og skorsten er nyrenoveret og ligeledes malet i 2016.

En flot og nyrenoveret villa der passer til familien der gerne vil bo ugeneret i centrum af Nuuk.
 

Sagsnummer: 3900622

Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Rum
6
Boligareal
192 m2
Leje pr. mdr.
22.000
Ledig fra
01-12-2018
Ledig til
01-12-2023